Videospil – det er da OK?

I weekenden var jeg på besøg ved en af mine kære venner og det skulle vise sig at blive et lidt mere interessant besøg end først forventet. Jeg har aldrig rigtigt spillet videospil, men min ven havde fået sig en Playstation 4 og jeg må indrømme at maskinen imponerede mig.

Det skal lige siges, at min ven har et rigtigt godt og stort fjernsyn, jeg tror det er over 60″ og så er super HD, mener jeg. Han havde købt et kampspil til den der hed Injustice (se anmeldelse her), et kampspil, det er slet ikke min kop the, men havde også Fifa. Selvom jeg ikke spiller, ved jeg Fifa er populært og det er da ikke så underligt. For hold da op en flot grafik der var på sådan en Playstation 4. Det var jo nærmest fotorealistisk, jeg er dybt imponeret.

Nu overvejer jeg så faktisk selv at investere i sådan en Playstation 4 konsol, men billig det er den ikke. Jeg har kigget lidt på hvad der ellers var af spil og Just Dance ser altså virkeligt sjovt ud. Tjek lige den her video.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *