Elektronisk røgstop

Ja jeg har indtil dags dato været ryger med stort R! alle de cigaretter jeg har røget gennem tiden, har taget så hårdt på mig, at jeg nu desværre er nødt til at stoppe! Cigaretter har i over 40 år været en del af min hverdag, og jeg tror roligt jeg kan sige, at jeg har prøvet alle cigaretmærker – lige fra prince, cecil til LA classic!

Nu er det som sagt slut, og det bliver et vemodigt farvel. Nu gælder det om, at stoppe på den rigtige måde, og den rigtige måde, satser jeg i første omgang på, er ved hjælp af e cigaretter.

Jeg har fundet en god hjemmeside hvor jeg har købt en e cigaret, og de var både hjælpsomme og forstående, da jeg fortalte om min ærgerlige situation! Jeg fandt i øvrigt hjemmesiden via trustpilot, hvor de har mange gode anmeldelser – klik her for at se dem.

Jeg fandt dog ud af, at det ikke var nok med, at købe en e cigaret – man skal jo også have noget e væske, så det købte jeg så, en god væske med den traditionelle cigaret smag!

Jeg har læst meget i medierne om, at det skulle være farligt med e cigaretter, så nu må vi se, om det holder som rygestopmiddel, eller om jeg må ty til andre midler!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *