Bliver lidt for let sur

Om det er mit franske temperament der spiller ind, skal jeg ikke kunne sige. Men jeg synes at jeg går rundt om bliver meget let sur og små ting i øjeblikket. Faktisk er det nu nået til et punkt, hvor det begynder at irritere mig en del, at jeg så let bliver sur over ting der ellers ikke burde gå mig på.

 

Dumme kommentarer, folk der ikke tænker sig om, uopdragne børn og den slags, det er alt sammen noget der går mig voldsomt meget på nerverne i for tiden, og det er noget jeg gerne vil lægge bag mig. Det er nemlig ikke fordi jeg ligefrem nyder, at gå rundt og blive sur over ingenting.

Det kan være mange ting, men da jeg ikke betegner mig selv som sur af natur, går jeg ud fra, at der er noget der stikker dybere, og det kunne meget vel være en stresset arbejdsdag. Da vi har virkelig travlt i øjeblikket, og har haft det i en del måneder efterhånden.

Jeg snakkede med en af mine gode venner om det, og han kom med et lidt overraskende bud på en løsning. Han mente nemlig, at jeg skulle overveje at begynde og meditere, da det havde hjulpet ham. Han skaffede mig også en kontakt på en mand, der underviser i brugen af meditation, så det kan da være jeg skulle forsøge mig med lidt alternative metoder.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *