2014 året hvor jeg tager på caminpingferie

Når jeg holder ferie så er jeg som udgangspunkt mere til charterrejser, sydens sol og billigere lande. Men i år har jeg overvejet at prøve det der campingferie da jeg aldrig har prøvet det før. Inspirationen har jeg fået efter jeg læste en lang artikel omkring de bedste campingpladser i Danmark.
Ifølge artiklen findes der mere end 476 godkendte campingpladser i Danmark og Danmark skulle eftersigende have nogle af de bedste campingpladser i landet, hvilket jeg ikke var klar over. Jeg prøvede derfor at finde ud af hvilken der pt. Er Danmark bedste campingplads, og fandt frem til; http://hasmarkcamping.dk – de fik titlen i 2013, valgt af læserne.
Den ligner en campingplads som kunne være værd at tag familien med hen, men jeg er dog ikke sikker på om campingturen kun skal være i Danmark, som sagt er jeg normalt mest pjattet med at tag udenfor landet. Alternativt kunne lande som Sverige, Østrig, Italien eller mit gamle hjemland Frankrig være interessant at tag på campingferie i. Det kræver dog at Citroen får en overhaling, da jeg er i tvivl om den kan køre hele vejen!
Teltudstyr
Jeg er lidt i tvivl om hvilket teltudstyr vi skal have for at campingferien ikke går hen og bliver en fiasko. Jeg har før hørt om venner og bekendte som tog på campingferie i Sverige, hvor deres telt ikke kunne holde til en ordentlig omgang regn, og de måtte tag hjem til Danmark igen, og det vil jeg helst gerne undgå at udsætte min familie for.
Efter lidt søgen på nettet fandt jeg b.la. frem til dette telt: http://www.eventyrsport.dk/boston-601.html – det er en smule dyrt synes jeg, men ligner et der kan klare udfordringen.
Hvis der er nogle af jer derude som kan bidrage med lidt råd til en som skal på campingferie første gang, eller som har nogle gode råd til hvilket udstyr jeg skal vælge, så smid endelig en kommentar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *