Tyrkisk aften på restaurant i København

I sidste weekend var det tid til at ses med de gamle gymnasievenner. Det havde jeg glædet mig til i lang tid, og det var virkelig noget, jeg havde set frem til. Vi havde booket bord på en tyrkisk restaurant i København, hvor vi havde fri buffet i mad og vin i to timer. Det var super fedt at alle deltagende havde valgt denne løsning, da alle så gav den lige meget gas med mad og drikke, og man ikke hele tiden skulle tænke på at bestille mere hos tjeneren. Restauranten hedder Restaurant Ankara og ligger inde i centrum – faktik tæt på Hovedbanegården. 

Det gjorde det super nemt, da vi skulle hjem senere på natten, og da vi skulle videre i byen for den sags skyld. Strøget ligger jo lige ved siden af, hvor der findes et hav af barer og diskoteker. Og det benyttede vi os jo selvfølgelig af. Jeg gik godt nok tidligt hjem, da jeg havde planer dagen efter. Jeg havde en aftale med min mor og søster om at gå ud og spise frokost, så tænkte, at jeg hellere måtte være klar i hovedet.

Nå men oplevelsen på restauranten var helt i top. Maden smagte forrygende, tjenerne var søde, mine gamle klassekammerater var i hopla, og ja, det var en perfekt lørdag aften. Jeg ved ikke, om de holder det hver weekend, men lige denne aften var der tyrkisk aften – dvs. der var mavedansere, der gav et kæmpe show. De var så flotte i deres flotte kjoler, og de dansede med så gode rytmer. Jeg blev helt betaget af dem. Og musikken, ja showet generelt fik stemningen helt i vejr, alle folk var i så godt humør.

Næste år når vi skal vælge en god restaurant i København, vil jeg helt klart anbefale Restaurant Ankara.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *