På besøg hos Café Palermo

Jeg elsker mad, og jeg elsker at anmelde mad, hvis der var nogen, der skulle have gået glip af dette. I dag bliver det Café Palermo, som jeg anmelder – en skøn lille cafe på Kultorvet i København. Jeg var på besøg på cafeen sammen med min bror, som også elsker noget godt at spise en gang i mellem. 

TIl den pizza vi hver især havde bestilt, havde vi også valgt store fadøl. For mig går det så godt hånd i hånd. Altså pizza og øl. Det synes min bror heldigvis også. Jeg spiste en calzone, og han valgte en formaggi med alverdens lækkerier som mozzarella og gorganzola på. Også min calzone var super lækker, ligesom den skal være. Med masser af skinke og ost og sprød på toppen – dejlig gylden. Og så havde jeg valgt at dyppe den i lækker chilli.

Stedet var super hyggeligt med et moderne twist. Møblementet var nyt, og stolene var virkelig komfortable at sidde i. Stedet var fyldt af masser af masser af mennesker, som var i godt humør, hvilket gav en rigtig god stemning.

Til dessert valgte vi at spise tiramisu, hvilket var et rigtig godt vald, da det smagte himmelske. TIl desserten valte vi at nyde et varm kop kaffe. Det bedste ved oplevelse på Café Palermo, var, at priserne var virkelig overkommelige. Specielt til den kvalitet man fik for pengene. Jeg havde inviteret min bror afsted, så det var mig, der betalte festlighederne. Og det gjorde mig ikke spor. Desuden inviterede han mig ud på en dejlig cocktail senere på natten, så det gik formentlig lige op.

Skal du også prøve en god cafe inden i byen, så vil jeg klart anbefale at gå på Café Palermo. Jeg skal hvert fald forbi stedet igen snart.

 

Have n dejlig dag – til vi snakkes igen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *