God madoplevelse på Restaurante Buono i København

Jeg elsker pasta, pizza, mozeralla, ja næsten alt der hører til i det italienske køkken. Jeg elsker vin, jeg elsker fodbold, ja, jeg elsker næsten alt ved Italien. Derfor blev jeg super glad, da min veninde for nyligt havde inviteret mig med ind på Restaurante Buono. Stedet osede af autenticitet, tjenerne var søde, og maden var i topklasse. En bedre italiensk restaurant i København skal man lede længe efter. 

Der var super meget at vælge imellem på menuen. Og jeg var rigtig sulten, da vi ankom til restauranten og havde derfor rigtig svært ved at bestemme mig, for hvilken ret jeg skulle vælge. Jeg valgte derfor to forretter, en hovedret og en dessert. og jeg var mere end mæt, da vi forlod restauranten. Jeg valgte en klassisk italiensk salat, et bruchetta, grillet laks og en tiramisu. Og nøj, det smagte godt. Min veninde valgte suppe, store rejer, ravioli med tomat og en italiensk budding.

Til retterne valgte vi en god flaske rødvin, som vi nød over et par timer, mens vi vendte verdenssituationen. Det var super hyggeligt, og tjernene værnede virkelig om os. Der var stearinlys overalt på restauranten, hvilket gav en god belysning og en god atmosfære. Det betød virkelig meget, at tjenerne på Restaurante Buono var i så godt humør. De var virkelig i overskudshumør, og havde tid til at elge med de mange børn, som var med deres forældre i byen denne aften.

Jeg har besøgt mange italienske restauranter i mit liv, specielt når jeg har været i Italien. Men jeg må indrømmen, at det her er charmerende italiensk restaurant i København, der er værd at besøge. Jeg kommer helt sikkert tilbage igen en dag, nu jeg desværre ikke har råd til at tage frem og tilbage til Italien hele tiden.

Jeg skal godt nok afsted her om en måned en weekends tid med min anden veninde. Og jeg glæder mig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *