God madoplevelse hos Piccola Venezia

Jeg var med hele familien forbi restaurant Piccola Venezia her for nyligt. Det var en super fin oplevelse, hvor der både blev langet lasagne, pizza og pastaretter over disken. Rigtig god aften alt i alt med skøn mad, godt selskab og masser af rødvin. 

Min familie og jeg prøver så vidt muligt at gå ud og spise sammen en gang om måneden. Det gør vi, fordi vi ellers er dårlige til at se hinanden. Vi er ikke den type familie, som kigger forbi hinanden til en kop kaffe og en kringle i ny og næ. Nej, vi satser på den helt store restauranttur, hvor vi alle sammen kan mødes til lækker mad – gerne under lidt uformelle omgivelser.

Sidste måned var vi på kinesisk, hvilket min mor ikke var særlig glad for. Hun er meget traditionel i den forstand, at hun elsker en god bøf og kartofler, der serveres med brun sovs. Jeg var derfor lidt urolig, da det var min tur til at vælge restaurant. Jeg havde hørt fra en kollega på arbejdet, at Piccola Venezia, en autentisk italiensk restaurant i Gentofte, var et super godt sted, og jeg bestemte derfor, at vi skulle derhen.

Heldigvis for mig, syntes min mor, at det var et hit. Hun er en bestemt dame, og jeg ved, at jeg ville komme til at høre fra det i lang tid fremover, hvis jeg ikke valgte rigtigt.

Tjenerne på stedet var super flinke og meget smilende. Derudover var de super overbærende overfor de mindste børn i familien. De svinede end del, og der blev skreget en del.

Vigtigst af alt så var maden helt i top. Jeg ebstilte en pizza med kartoffel og rosmarin, og den var så lækker. Sprød og varm. Helt perfekt tilberedt og lavet i stenovn. Nu skal vi forhåbentlig prøve et nyt tema igen næste måned. Min bror har snakket om libanesisk, men kan være, jeg snart hiver kæresten med ud på Piccola Venezia 🙂

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *