Mindeværdige og autentiske italienske retter

I tøseklubben holder vi årligt møde, hvor vi mødes til hygge, fjant, snak og masser af vin. Det er en årlig begivenhed, som jeg ser rigtig meget frem til. I år mødtes vi på en lille italiensk restaurant i København – nærmere betegnet på Frederiksberg. Vi var ca. 10 tøser, hvilket er en del flere, end vi plejer, hvilket var en dejlig overraskelse for en gangs skyld. 

Vi manglede to stykker, fordi de var nødt til at blive hjemme hos ungerne, der i dagens anledning havde lagt sig med influenca. Det kan hverken mødrene eller ungerne gøre for, men det var da piv ærgerligt, nu vi havde planlagt denne dag og dette restaurantsbesøg i et halvt års tid.

Nå, men vi sendte dem nogle gode billeder fra turen og skrev, at vi glædede os til at se dem til næste års møde. Jeg ved, at der er nogle af pigerne, der også ses i løbet af året, så jeg er sikker, på at de får en opdatering, om hvordan det går i vores liv.

Men vi var altså på autentisk og hyggelig italiensk Restaurant i København på – nærmere specifikt på Cortigiano i Smallegade på Frederiksberg, en lille glemt oase tæt på Frederiksberg Have. Nu er jeg selv bosat i byen, men jeg kommer desværre og langt fra ofte nok rundt omkring i byen, og det er en skam, for vores lille by byder på så mange skønne steder at nyde en god ret. Og italienske retter.

Er man f.eks. glad for autentisk og ægte italiensk mad, så er der super mange steder at gå hen. Cortigiano er efter min mening den restauration, der til dags dato har overrasket mig mest positivt! Så jeg vil klart anbefale at gå derhen, hvis du skal ud med tøserne eller manden din. Der er hyggelig atmosfære, gode tjenere, kvalitetsvin og lækre italienske retter at vente, hvis du booker

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *