Krydret thai catering med på vejen hjem

Nu elsker jeg jo at gå ud og spise, og jeg gør det gerne en gang eller to om ugen, hvis jeg kan slippe afsted med det. I går tog jeg dog thai catering med hjem, og det var super nemt, lækkert og lige til.

Man kan sagtens bestille thai catering, selvom man ikke skal spise alene. Jeg tror, at mange har det på den her måde, at take away er noget, man dykker ned i, når man er alene og ikke gider lave mad til sig selv. Dette er dog forkert. Take away kan sagtens nydes, når man er en eller flere sammen. Det er faktisk ofte en fordel, fordi man i stedet for at stå i køkkenet og arbejde, kan sætte sig sammen og nyde hinandens selskab. Der er selvfølgelig også det, at når man er ud og spise, ofte sidder blandt mange andre spisende gæster. Dette kan jo selvfølgelig også være spændende og hyggeligt nok, men det sker også, at folk ikke slapper lige meget af og åbner lige meget op, hvis de har selskab af et par lige ved siden af.

Nå, men selvom jeg elsker at gå ud og spise, så prissætter jeg også en god omgang take away – og denne her gang blev det krydret thai catering fra et lille sted i Vanløse, der hedder Kiwis. Super hyggelig atmosfære, og jeg kunne sagtens finde på at gå tilbage en anden dag og sætte mig og spise der. Uden tvivl.

Min kæreste nød også mit valg. Vi kunne nemlig slappe af, uden at tænke, på hvem der skulle tage opvasken bagefter. Så vi satte en film på – hun valgte, så det blev Notebook – smækkede benene op, hældte et glas vin op og nød et par timers hygge. Man skulle næsten tro, det var en fredag aften og ikke en kedelig tirsdag.

dreamstime_xl_22886151

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *