Hjælp til hussvamp med mvz.dk

Så skete det desværre. Mit elskede træhus, som jeg har passet og plejet i mange årtier begyndte at se underlig ud i de inderste bjælker i stuen. Det var tydeligt, at det var en form for svamp, men jeg vidste ikke hvilken. Jeg bestilte derfor en håndværker fra Mvz.dk til at komme og kigge på skaderne. De kunne fortælle mig, at det var hussvamp, og at det havde angrebet en stor del af mine bjælker.

Først var jeg rasende og frustreret, fordi jeg ikke kunne overskue konsekvenserne og omfanget af hussvampen, og jeg forestillede mig, at vi var nødt til at rive det hele fra hinanden og få sat nogle nye loftsbjælker op. Jeg tænkte, at det ville koste kisten, og jeg tænkte, at vi ville blive nødt til at blive genhuset.

Heldigvis for mig – og jeg er virkelig taknemmelig for min mands valg af firma – for de her mænd havde en mirakelkur til vores hussvamp. De har åbenbart en meget professionel og nymoderne metode til at fjerne hussvamp med. Det er med varmeteknologi – altså noget varmebehandling, hvor man opvarmer det berørte området med 50 grader og dermed dræber svampen – Er din bolig eller virksomhed ramt af hussvamp i København, så læs her!

Vores træ og bjæler var efter behandlingen helt pæne og nydelige igen, og der var ikke et spor at spore efter den ulækre hussvamp, som havde invaderet vores hjem.

Mit råd til jer er, at hvis I også får svamp derhjemme, så kontakt Mvz.dk, inden I går i panik og tager en eller anden panikløsning. Det er surte penge, tid og materialer, hvis I skal til at splitte hele jeres hjem ad pga. det, når det bare kan ordnes med en hurtig og nem løsning, som bliver udført af profesionelle.

Næste projekt er at få renoveret udstuen, men det tror jeg næppe, vi kan bruge en varmebehandling til, men nærmere en omgang maling og nogle nye møbler. Det projekt vil jeg holde jer opdateret med på et senere tidspunkt.

dreamstime_xl_20970898

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *