På udkig efter brudekjoler – København

Ja. Så skete det endelig for mig. Omsider. Min kæreste gik på knæ og friede til mig i det smukkeste og mest søde frieri. Nu er det endelig min tid til at lede efter brudekjoler i København. 

Det er en super fed fornemmelse, når man i mange år har rendt rundt sammen med sine veninder, der har prøvet tusindevis af brudekjoler foran en. Jeg har altid haft en ide, om hvordan min kjole skulle se ud. Det havde jeg forestillet mig skulle være sådan noget havfrue noget med langt slæb. Da jeg var helt lille havde jeg måske forestillet mig, at det skulle være en kæmpe balkjole, så jeg kunne ligne en prinsesse.

Jeg har nu besøgt forskellige brudebutikker og prøvet forskellige fantastisk smukke brudekjoler i København, og jeg har nu prøvet utallige kjoler og fundet ud af, at jeg hverken skal have vintage eller balkjole, men faktisk noget helt tredje. Det var House of Brides, der åbnede mine øjne for andre muligheder. De havde en super sød konsulent, der syntes, jeg skulle prøve en helt anden stil, da hun opdagede, at jeg var lidt ked af at have for meget på sidebenene. Hun fik mig ned i en strutkjole med lange ærmer, og den var bare super flot til mig figur. Det er ikke den kjole, jeg er endt med, men det er helt klart den stil, jeg vil gå efter fremover.

De fleste kan vel godt virke genkende til, at det kan være nederen at stå i et prøverum og føle sig utilpas over sin krop, og bare have folk der prøver at lokke en ned i tøj, der er alt for småt. Det er virkelig noget, der giver dårlig selvtillid. Derfor var jeg bare så glad for deres professionelle tilgang til mig og min størrelse, og jeg havde virkelig god selvtillid, da jeg gik derfra.

dreamstime_xl_11046316

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *