Sjov fest med Barmobil.dk

Jeg skulle holde 30 års fødselsdag her forleden måned. Det var en dag, som jeg både havde glædet mig til og frygtet. Selvom jeg ikke syntes det var særlig sjovt at fylde 30, så havde jeg lovet mig selv, at det skulle være en festlig aften med masser og drinks. Det hjalp Barmobil.dk mig med ved at levere cocktails bar til min privatfest. 

Jeg havde inviteret små 50 mennesker til et stort lokale, jeg havde lejet i København. Selvom Barmobil-drengene er bosat i Odense var det intet problem for dem at transportere dem selv og deres bar til mig. Og det var heller ikke, fordi der var den store prisstigning eller noget. Jeg havde lavet en Google Search, inden jeg bookede dem, men jeg kunne se, at ift. pris og kvalitet, så kunne jeg ligeså godt vælge drengene fra Odense.

Jeg havde booket dem, således at de kom fra klokken 22.00 og blev til klokken 2.00. Mine venner og familie var ellevilde, og de syntes, det var et kanont sjovt input. De fik endda selv lov til at prøve at mikse drinks, og det var der virkelig megen morskab over.

Nu er jeg en relativ simpel person, der bare glæder sig over en kold øl eller en god drink. Men det var super fedt at se, at folk virkelig hyggede sig med det. Jeg har også en fornemmelse af at folk blev hængende længere tid, fordi de ligesom havde noget at mødes om.

Det fedeste var, at de selv havde baren med, og at de selv satte den op og så videre. Det virkede virkelig som om, vi havde vores helt egen bar i lokalet. Nu skal jeg jo ikke holde rund fødselsdag foreløbig – og guskelov for det – men jeg kunne helt klart forestille mig at booke dem til en drengemiddag eller andet i nærmeste fremtid.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *