Pænt indrettet lejlighed – udlejes

Min ejerlejlighed bliver nu sat til leje og du kan være den heldige lejer. Jeg tager et smut til udlandet og regner derefter med at bosætte mig i en lejelejlighed hvor jeg har lidt mere fleksibilitet at gøre med, jeg søger derfor en stille og ansvarlig lejer, der kan holde min lejlighed i minimum to år. Lejligheden er fuldt møbleret, da jeg ikke ønsker at slæbe rundt på alle mine ejendele, det fjerner ligesom mobiliteten.

I lejligheden finder man masser af fine designermøbler og andet spændende inventar, nedenfor har jeg listet det interiør og det inventar som jeg ser som det absolutte mest attraktive ved lejligheden.

Er man ikke til modeltoge og modelbiler, er det måske ikke der den største interesse ligger for lejligheden, jeg har to hele rum, fyldt op med Märklin og Tekno. Det er en af mine store passioner, det er en fordel hvis du har interesse inde for dette, så jeg ved at du passer på det.

Du kan sende mig en e-mail hvis du er interesseret i lejligheden. Den er på 187 kvadratmeter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *