Kan man overhovedet få printerpatroner mere?

Privat skifter jeg printer, når printerpatronerne ikke har mere farve. Jeg synes nemlig det virker fuldstændig umuligt at finde de patroner, der passer i lige præcis den printer, som jeg har købt – og det er uanset hvilken model, det nu lige er jeg har stående. Det virker fuldstændig tåbeligt. Og det er ikke bare selve printerens mærke, det er et helt bestemt tal, der skal stå, og passe med præcis samme mærke.

Det er fuldstændig hul i hovedet (fuldstændig ligesom med støvsugerposer i øvrigt) så lav dog noget alment. Nu er jeg så faldet over en side, der hedder tonerland.dk, hvor man kan få det meste, men det kan da ikke passe, at det skal være så besværligt. Det er som om, de gerne VIL gøre det besværligt for os, der skal have nye patroner.

Det er da så åndsvagt som noget kan være. Vil de ikke have mere slag eller hvad? Nå men nu har jeg bestilt to kasser af printerpatroner, så jeg ikke risikerer, at løbe tør for hurtigt, og så skulle ud og jage denne specifikke type IGEN!

Hvem ved, det er jo ikke lige den slags, som man går og husker fra gang til gang. Nå men nu er det bestilt, og så har jeg måske en 3-4 år til at glemme det i gen, og til den tid, er printeren måske oven i købet slidt op af sig selv, eller også er alle alligevel gået over til 3D eller farveløs print eller flyvende robotter der bygger statuer af os eller hvad ved jeg…

Det næste projekt er så, at prøve at fremskaffe et lager af støvsugerposer, opladere og TV kabler… Og de kalder det her den enkle tidsalder. Det er muligt robotterne kan det meste for os, og jeg glæder mig til den dag, jeg kan købe en der både kan printe, støvsuge og vise netflix på storskærm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *