Er din behandler uddannet?

Jeg har før døjet med ryggen, med knæene og med mine skuldre – specielt under træning og ved længe stillesiddende arbejde. Derfor har jeg været ved lægen, som anbefalede mig forskellige muligheder for behandling.

Der var ikke rigtigt noget af det der virkede, og derfor begyndte jeg selv at opsøge alternative tilbud, hos folk, der havde egen praksis. Nogen virkede mere professionelle end andre, og nogen virkede slet ikke professionelle. Hos Body-sds fandt jeg dog et stærkt hold af massører og træningseksperter.

Det har alle sammen taget Body-sds’s uddannelse til behandler, og derfor kan man tydeligt mærke, at de ved hvad de har med at gøre, og så har de en fornuftig filosofi omkring deres måde at leve på. De første par gange var jeg meget i tvivl, fordi jeg synes jeg kom hjem med flere smerter end jeg havde da jeg to afsted, men det gik hurtigt over, og det havde noget at gøre med, at alt i kroppen hænger sammen. Piller man ved én ting rykker det på nogle andre ting.

Men nu hvor jeg har været i behandling noget tid, så oplever jeg at mine smerter langsom forsvinder, og det føles ikke længere som den dér fornemmelse man kan have om, at de sidder på spring og bare venter på, at springe frem igen, i det øjeblik du laver en forkert bevægelse. Det føles permanent, og det går frem langsomt og støt. Mine skuldre er bearbejdede og min ryg har det bedre. Det sidste jeg mangler er mine knæ, som også er under behandling. Jeg kan også mærke en tydelig forskel, men da ryggen primært var den, der var min største gene, er det den jeg primært ligger mærke til er i klar bedring.

Det jeg har lært af alt dette, er at uddannelse er alfa og omga når man er behandler i en retning. Man skal se sig godt for, og tjekke baggrunden for dem man smider penge og tid efter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *