Je m’incline dans la poussière – iphone

Ok måske i ikke er helt med på, hvad jeg mener her. Det er fransk og udgøre en sætninger til anerkendelse af, at jeg nu har købt mig en iPhone. Jeg indrømmer, at denne er af høj værdi for mig, og jeg må sige at prisen også indikerer tilsvarende!  

Jeg tror nu aldrig, at jeg har ejet noget så dyrt før, og derfor er jeg også af den tro, at man skal værne om det med beskyttelse. Derfor har jeg været ude på det online covermarked, og købt mig et iphone 4 cover.

Det er bare sort, ligesom telefonen er. Der er ellers mange sjove covers på markedet, i mange sjove farver og med forskellige motiver på. Men en lidt aldrende mand som mig, må hellere holde sig til det mere neutrale.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *