Nyt internet – Hvad er bedst?

Hej blog og alle i dejlige læsere.

Jeg står over for et af livets svære valg. Et valg der har min store interesse, ikke mindst efter jeg har startet bloggen her. Jeg er ved at være en smule træt af mit langsomme internet. Hver eneste gang jeg skal foretage mig noget her inde, er jeg nødt til at sætte nærmest hele dagen af for, at jeg kan nå det. Det er trættene o længden, og giver mit hoved stress. Men hvad gør jeg.?

 

Jeg har været inde og kigge på forskellige sider der sælger internet, men der er så meget at vælge imellem. Noget ved navn bredbånd har fanget min interesse fordi, at det tilsyneladende skulle være det hurtigste internet på markedet. Men er det korrekt?

Jeg har brug for jeres hjælp mere end nogen sinde. Det er en jungle derude, og jeg kan ikke navigere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *