Fransk Fest – Når det er bedst

Den franske kultur er åbensindet, ærlig og af helstøbt karakter, i hvert fald hvis jeg selv skal sige det. En ting vi er rigtig gode til, er at feste. Det foregår med rødvin, mad, musik og alle er velkomne. Maden er en vigtig faktor, og udgør største delen af festen, derfor er det som ofte set i de sydlige lande, mor der laver den.

Jeg har tænkt mig, at rive op i de gamle rødder, og holde en sådan fest. Der skal være det hele, og alle de mennesker jeg holder aller mest af. Det bliver et lille fransk event med udgangspunkt i alle de ovennævnte ting.

Dog tror jeg ikke jeg vil stå for det selv, og derfor har jeg brug for et eventbureau med kendskab til den franske kultur. Er der nogen der kender sådan et, vil jeg meget gerne høre fra dig/jer, så vi hurtigst muligt kan få åbnet bourgognen og sat den helstegte pattegris over bålet.

Vive la France.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *