Dan danske togdrift – mig ikke forstå

Den danske togdrift er i mit selvstændige univers en uforklarlig gåde. Igen kan det, som så mange gange før, have sammenhæng i at jeg er fransk og måske lidt gammeldags. jeg havde en noget kedelig oplevelse den anden dag med et tog, eller nærmere mangel på.

 

Jeg skulle til den danske djævle ø, som den vidst kaldes. Tiden var fin og vejret var flot. Jeg havde bestilt billetter, og følte mig derved sikker på, at det hele skulle glide på skinner, så at sige. Det skulle det bare ikke, i så fald var det nogle slidte af slagsen. Toget kom ganske enkelt ikke.

Nu tænker du nok, at jeg bare er en gammel franskmand, der ikke fatter den danske togdrift. Men jeg sværger ved baguettens liv, at det ikke kom. Jeg stod bare og lignede en klovn på stationen.

Jeg forstår simpelthen ikke, hvorfor det hele skal foregå så slavisk, og køre på bestemte tider, der alligevel ikke overholdes. Næ, i Frankrig køre togene hele tiden, over og under jorden, ingen forskel, den konstante togdrift varer ved.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *