God oplevelse med indisk restaurant

Jeg havde i weekenden hele familie med til på Tandoori House, som er en lækker indisk restaurant i Høje Taastrup, hvor de servere alle de traditionelle indiske retter. Heldigvis for mig (da vi havde en masse unger med), så havde de også buffet, hvilket gjorde det spændende for de yngre, da de selv kunne få lov at lave deres tallerkener. 

Nu elsker jeg også selv at bestemme, hvad der skal på min tallerken, når jeg er rigtig sulten. Det går lidt stærkere, fordi maden allerede er lavet, og så kan man vælge lige det, man har mest lyst til. Det er super belejligt, så man ikke når at spise sig mæt i brød, eller andre forretter, som man måske ikke er helt top med. Personligt kan jeg godt lide kød, og jeg kan godt lide meget af det.

Mine forældre er lidt mere påpasselige og lidt mere afventede, når det kommer til at fylde tallerken op fra buffeten og til at hente flere portioner. Det passede mig fint, fordi de så kunne holde øje med ungerne, mens jeg løb aftsted, hehe. Ej, joke til side. Det er lidt påpasselige, når det kommer til buffet, fordi det for dem er en lidt nymoderne ting, som de egentlig aldrig har benyttet sig helt så meget af. Jeg måtte derfor skubbe min mor afsted flere gange, så jeg var sikker på, at hun blev mæt og tilfreds, inden vi var færdige.

Men overraskende nok så var begge mine forældre super glade for buffet og for indisk mad for den sags skyld, så vi har besluttet os for at tage en familietur igen snart. Jeg ved ikke, om det bliver den lækre indiske restaurant i Høje Taastrup igen, eller om vi denne her gang vælger et nyt sted. Jeg kunne forestille mig, at vi tog den samme igen, da vi i min familie (særligt mor og far) er vanemennesker.

Tjek det ud!

dreamstime_xl_26956995

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *