Lækker burger i Nordsjælland hos Café Vivaldi

Jeg havde inviteret min dreng og hans klassekammerater til en lækker burger i Nordsjælland på café Vivaldi forleden, da knægten fyldte år. Det blev en super lækker og festlig dag med masser af gode grin og god mad.

Det er ellers ikke noget, jeg gider gøre særlig ofte. Altså at gå på café med mine søn og hans klassekammerater, de er nemlig ofte højtråbende, og ja en gang imellem lidt svære at holde styr på. De er søde knægte, men boldene går en gang imellem lidt højt, og de er i den alder, hvor de er glade for at daske til hinanden og råbe sjove skælsord. Ja, det er for nogen måske ligegyldigt, men for mig, som er lidt hård i kanten (har jeg ladet mig fortælle), ja så er det nervepirrende. Jeg går op i takt og tone, og JA, jeg går op i, hvad folk tænker om mig. Tsk.

Når men jeg havde små 10 drenge med på cafe, og jeg var ene voksen. Meget modigt. Men det gik over al forventning. Drengene var høflige og søde, og lyttede, når der blev snakket til dem. Tjenerne var også meget overbærende, selvom drengene, til tider, var lidt voldsomme overfor hinanden og en lille smule højlydte.

Maden var virkelig lækker, og jeg bestilte en burger, der var ekstra stærk med mange jalepenos. Det var super lækkert. Jeg har tænkte mig at hive ægtefællen med næste gang, og så skal der rigtig være romantik i luften. Jeg så nemlig, at man også kan få lækre bøffer og god rødvin, noget jeg ved vil falde i god jord.

Skal du også invitere dine børns venner med ud og spise, så kan jeg helt klart anbefale en god burger i Nordsjælland på Cafe Vivaldi. Skulle man have ekstra tid, kan man jo altid invitere børnene med på turistfart på Kronborg Slot bagefter.

Vi ses!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *