Forårets Formidable Facetter – Nu i eget digt

Jeg tillader mig, at give en hyldest til det danske, dejlige forår, der nu på smukkeste vis blomstre i min fransk-inspirerede have. Det har jeg tænkt mig, at gøre med et lille digt. Ikke fordi jeg er den store digter, men fordi at jeg elsker solen og alt det smukke den bringer med sig på din vej.

 

Luften er klar, himlen er blå

Danmark er i forårets magt.

Alle er glade, store som små,

vinteren vi nu bag os har lagt.

 

Det hele det blomstre på smukkeste vis,

Danmark her spiser vi masser af gris.

Der er også baguette, pasta og ris,

åh Danmark du er så dejlig og vis.

 

Jeg kom fra syden med den evige sol,

men Danmark er mit hjem, her har jeg min stol.

Jeg nyder mit Danmark, mit et og alt.

Ja nu har jeg jer alt fortalt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *