Afgift mig her – Afgift mig der – Har du råd til tøj

Siden jeg for første gang satte mine franske ben i dette ellers vidunderlige land, er det som at afgifterne bare vælder ind, og for den sags skyld ud af budgettet. Jeg er med på, at afgifter er en betaling fra private til det offentlige, men jeg synes aldrig der er tale om en direkte modydelse. Efter min vurdering og kendskab her til, tror jeg, at de afgifter er med til at afholde folk fra, at besøge og bosætte sig i Danmark, og sådan set også folk fra, at blive boende her.

 

Korriger mig gerne hvis jeg er helt galt på den. Jeg synes bare det er synd og skam, når nu der er så mange positive sider, der bliver overskygget af skatter og afgifter. En stor ting er afgiften på biler, samt tøj.

Så vidt jeg er informeret er fortjenesten på tøj kæmpe stor, hos de danske butikker. Det oplevede jeg også forleden, hvor jeg købte en trøje af mærket Peak Performance til hele 1000 kroner.

 

Jeg er sikker på, at den selv samme trøje ikke ville koste nær det halve i Frankrig. Men jeg kan sagtens leve med det. Jeg tror bare der er mange der ikke kan. Derfor bør Danmark slå hårdere på de positive ting for, at bevise deres værd!!

Dette indlæg er selvfølgelig skrevet med kærlighed, da jeg elsker Danmark, og altid vil bliver her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *