Elegant dansk mode fra Modström

Det kan godt være at man i Danmark ikke behøver at bruge tid og energi på de typiske franske accenter over diverse bogstaver med forskellige udtaler, men når man så pludselig begynder at blande svenske og norske accenter ind i det danske sprog, synes jeg godt nok at det hele bliver lige lovligt omstændigt. Ikke desto mindre er Modström (som altså åbenbart udtales Modstrøm) et danske brand som jeg er faldet over og faldet for her i Danmark, og som jeg  i dagens indlæg gerne vil opfordre jer til at kigge lidt nærmere på. Sidst i indlægget får du naturligvis et link til en webshop, hvor du kan kigge nærmere på sagerne.

Modström er et dansk modebrand som har aner tilbage til 2004, hvor et par dygtige og erfarne danske designere besluttede sig for at udvikle et nyt mærke, som med hele seks årlige kollektioner kombinerer infrastruktur og logistik fra de store og billige brands som H&M og spanske ZARA med masser af kærlighed og kvalitet fra de typisk lidt dyrere kendte danske modebrands. Resultatet er et alsidigt og vellidt brand med mange loyale kunder, der falder for de feminine og enkle designs og naturligvis de meget rimelige priser.

Set fra mit synspunkt fra forbruger, er det naturligvis blot et ekstra plus at de seks årlige kollektioner i praksis betyder at der er masser af muligheder for at score lækkert tøj fra Modström til udsalgspris, når en kollektion skiftes ud med en anden en gang cirka hver anden måned. Skal man beskrive Modströms design DNA er der fokus på både kvalitet og snit, men også at benytte traditionelt billige materialer så retailpriserne ikke løber helt løbsk. Modström er et af mine danske favoritbrands lige netop af den årsag, for rigtig mange konkurrende danske brands laver super lækkert tøj, men markedsfører det til gengæld også til obskurt høje priser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *