Peugeot vs Citroën

Vi går og kigger på en ny brugt bil, og har hørt at der kan være gode penge i at købe en brugt bil, der tidligere har været brugt som leasingbil, da der åbenbart er nogle skattemæssige fordele, der gør at afgifterne er lavere eller sådan noget. Vi har ikke helt sat os ind i detaljerne, så indtil videre kigger vi bare lidt.

Stolt fransk som jeg er, synes jeg naturligvis også, at vi skal have en fransk bil, men hvilket mærke det bliver ved vi dog ikke helt endnu. Valget står mellem en Peugeot 408 og en Citroën C5. I prisklassen ligger de begge to omkring 200.000 kroner, og vi har også ladet os fortælle, at det mere eller mindre er den samme type bil, så det handler mest af alt om temperament.

Vi har i mange år haft Peugeot, og har egentlig været glad for dem vi har haft, men for nogle måneder siden begyndte der at være en masse problemer med dem, og det er derfor vi nu overvejer at skifte til et andet mærke. Egentlig kiggede vi på en tysk, men det stolte franske hjerte kan nu ikke helt lade være med at gå efter en fransk model.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *