Paris – nytårsaften

Nytårsaften er nu vel overstået og det skete med et brag, især hvis man som mig, befandt sig i byernes by, Paris. Jeg er oprindeligt franskmand og det er jeg med hele mit hjerte og vil altid være det. Dette på trods af at jeg elsker Danmark og har boet her i efterhånden mange år. Hvert år tager jeg til Frankrig, mindst 3 gange og sidste år var naturligvis ingen undtagelse.

Jeg ankom d. 26 december til Paris og skulle holde nytåret med mine gamle venner og bekendte, en hyggelig stund så at sige og det blev det skam også, uden tvivl.

Vi startede aftenen med god champagne, efterfulgt af kaviar og frølår en masse, en fremragende pragtmiddag, efterfulgt at and a la orange. Senere på aftenen var der dans og hygge i lejligheden og flere mødte til, det blev en aften jeg sent vil glemme og da klokken slog tolv stod Paris i flammer så at sige, fyrværkeriet fyldte hele himlen og vi kunne alle nyde det fra balkonen, en skøn skøn aften. Har du ikke prøvet Paris på en nytårsnat, vil jeg anbefale dig det!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *