Gulvafslibning i min nye lejlighed

Jeg flyttede i September i år til min nye lejlighed på Frederiksberg på lige godt 91 kvadratmeter. Det var noget en omvæltning at flytte fra udkanten af København helt ind til øjet i København. En omvæltning som jeg om noget havde glædet mig til over en længere periode med opsparing til at foretage et endeligt køb i drømmelejligheden. Ved købets afslutning, var det hårde længerevarende arbejde dog ikke færdiggjort, så var man nåede det halve stykke, netop til renovering af lejligheden. Dette har budt på komplet ny elektronik i husets vægge, herunder installeret nyt køkken og armaturer, maling af lejlighed og nu er jeg så endeligt nået til gulvafhøvling og efterfølgende gulvafslibning på Frederiksberg lejligheden, på det ellers nogenlunde flotte hvide trægulv.

Der var mange om buddet når man først skriv gulvafslibning Frederiksberg i Google, det var derfor vældig svært at lægge et ansvar på et firma som skulle stå for at fingøre lejligheden – men så er det godt man har en masse anmeldelser at gå ud fra, da man med disse kan sortere de mindre gode og kvalitetsbevidste firmaer fra. Til sidst stod det derfor klart at det firma som skulle stå for Gulvafhøvling og Gulvafslibning på Frederiksberg var virksomheden GulvExpress, som med mangeårig erfaring vil kunne sikre mig den kvalitet og service jeg leder efter – Kontakt GulvExpress for gulvbehandling

Indtil videre har jeg fået et super godt tilbud af GulvExpress som jeg har takket ja til når de viste mig deres referencer og flotte tidligere udført arbejde. Her i weekenden står den så på selve gulvbehandlingen – jeg glæder mig til at få det hele på plads i lejligheden!

Er du i samme situation som jeg, og leder i forvildelse efter et firma der kan stå for gulvafslibning på Frederiksberg og København, så tag da kontakt til GulvExpress!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *