Brunch i Helsingør med alt hvad hjertet begærer

Jeg er stor fan af brunch, og hvis jeg skulle vælge, hvilket tidspunkt på dagen jeg skulle crashe i restaurant eller en cafe, så skulle det være omkring formiddag/frokost, så at jeg kunne bestille en brunch. I min optik er det nemlig det allerbedste. Brød, ost, pandekager, yoghurt, kaffe, juice og hvad der ellers hører til er bare mums. I formiddags hev jeg min mor med på Café Vitus til brunch i Helsingør. 

Ikke nok med at min tallerken var fyldt med de lækreste sager, så ligger cafeen lige ved Snekkersten Havn, som er et adeles smukt sted. Solen skinnede, bådene vuggede, og alt var bare perfekt. Jeg havde ikke besøgt cafeen før, men det havde min mor, så jeg vidste godt lidt om stedet, inden jeg trådte ind af døren.

Min mor er ikke så meget til brunch, så hun valgte en burger i stedet for. Den så til gengæld utrolig lækker ud. Vi hyggede på cafeen et par timer, hvorefter vi så gik en tur rundt i nærområdet og nød naturen. Det var en dejlig, dejlig dag. Nu har min mor heldigvis bil, så vi kunne nemt komme til og fra stedet. Men det er helt sikkert ikke sidste gang, jeg besøger stedet, heller ikke selvom jeg skal tage toget.

Hvis du skal have din mor, veninde eller andet med til en smagfuld brunch i Helsingør, kan jeg helt klart anbefale at besøge stedet. Tjenerne var utrolig søde, og maden var lækker. Frugterne var saftige og friske, pandekagerne nylavede, og brødet hjemmebagt. Helt ligesom det skal smage. Bøffen i burgeren var saftig, og salaten var sprød og frisk.

Derudover var udsigten fra cafeen noget så smuk. Cafeen har et kæmpe udendørsområde, hvorfra man kan nyde synet af den smukke havn.

Du kan se hele deres menu på deres hjemmeside her!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *