Ferie på Bornholm

Jeg har været i Frankrig, som jeg tidligere skrev her på bloggen, og det er nu ikke så ringe at være i den stegende varme, hvor rødvinen er en hverdagsbegivenhed, og pigerne ikke har meget tøj på. Ikke fordi at det er det eneste sted at holde ferie, nej faktisk er der et andet sted, som jeg vil dele med jer.

Når nu jeg ikke har været meget på bloggen over sommeren, er det som nævnt tidligere fordi, jeg havde travlt med at hjælpe min bror, og derfor skylder jeg da lige at fortælle hvad jeg har lavet i ferien.

Jeg var så heldig at blive inviteret på en hyggelig tur, til hvad alle danskere omtaler som “den smukkeste ferie-ø“ nemlig Bornholm. Der hvor floren var i fuld spring, og alles mundviger pegede opad. Frodighed glæde og social medmenneskelighed er hvad der må beskrive denne ø bedst.

Bornholm ligger noget afsides, og tæt på Sverige, hvilket tilsyneladende har givet dem en noget særpræget accent, jeg kunne i hvert fald ikke forstå meget af hvad de sagde.

Vi havde følgende oplevelser på Bornholm:

Først og fremmest var det noget der faldt lige i min smag, fordi at en af de aller første ting vi lavede var at spille det altid dejlige spil PETANQUE. et spil som jeg vandt.

Ud over det var der ikke grænser for, hvad vi kunne lave på bornholm. Alt lige fra rollespil til at brænde sin egen keramiske skål. Der er ingen grænser på denne dejlige ø.

Planlægger dig og familien en tur til Bornholm, så er der her en eventkalender, så i kan se hvad der rør sig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *