Tasker – fordi vi elsker dem!

Nærmest uanset hvem man er som person og hvad man skal, er en taske noget nær uundværlig for de fleste. Desværre vælger rigtig mange bare den sikre vej når pengene til drømmetasken er på kontoen, og det er en skam når der findes så mange smukke og skønne tasker derude. I denne artikel forsøger vi at lægge Louis Vuitton, Gucci og Mulberry på hylden i et par minutter, og giver gode råd og tips til at finde nogle af de mange små perler, der gemmer sig i den efterhånden ufremkommelige jungle af tasker i forskellige størrelser, former og farver.

Før du køber: Hvad har du brug for?

Ud over selvfølgelig at se lækker ud og fuldende dit look og din personlige stil, er en taske altså også for til at blive fyldt med de sager som du har brug for, for at komme helskindet gennem en hæsblæsende dag på jobbet, i skolen eller noget helt syvende. Uanset hvad er det en rigtig god øvelse at gøre op med dig selv på forhånd, hvad du egentlig har brug for at have i din taske. Hvis du – når de kommer til stykket – blot har brug for plads til din mobiltelefon, en notesbog og nogle kuglepenne, er det åndssvagt at bruge penge – for slet ikke kræfter – på en enorm skuldertaske, som i virkeligheden er meget mindre elegant end en mindre model.

Hvad koster en god taske?

Det er umuligt at sige. Punktum.

Når det så er sagt, er der selvfølgelig en forklaring. Sagen er den at din drømmetaske kan koste 200 kroner eller 200.000 kroner, men at det væsentlige er at det er din smag og ikke dit kendskab til forskellige brands, der afgør hvad drømmetasken koster. Rigtig mange har det med at dømme mindre kendte mærker ude på forhånd, når det gælder drømmetasken, men det er egentlig dumt når der findes så mange fantastiske designere derude, der hver eneste dag vrider deres hjerne for at komme op med nye og mere spændende designs, mens de etablere brands for det meste blot flytter en lynlås og tilføjer en læderlap når årets kollektion skal udfærdiges. Prisen på den rette taske afhænger naturligvis også af materialer, størrelse og detaljer. Læder er som regel et forholdsvist dyrt materiale, mens modeller der er udført helt eller delvist i eksempelvis bomuld som regel er en hel del billigere.

Hvad skal man være opmærksom på, når man kigger efter sin næste taske?

I takt med at konkurrencen blandt de forskellige brands bliver hårdere og hårdere, og pris bliver en stadig mere dominerende faktor og parameter, vælger mange endog feterede og efterspurgte brands at skære ned på kvaliteten for at følge med i ræset. Det er især mellemklasse brands så som Mulberry tasker, der strammer konkurrencen, de har specialiseret sig i at lave højkvalitetstasker, men til en fornuftig pris. Derfor oplever man ofter end man skulle tro, at tasker er produceret så dårligt at de hurtigt vil gå i stykker eller i det mindste blive meget hurtigt slidt. Returreglerne på det danske marked er svære når det gælder forbrugsprodukter som en taske, der i sagens natur bliver brugt meget og skal holde til meget, så det er altså bedst og klart nemmest at vælge rigtig første gang. Tjek lynlåse, samlinger og materialer, og hvis den føles rigtig, er den det nok også.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *